Citiraj:
Autor Alfa_R
Je li tebi 25 kn besplatna dostava (do 500 kn)?
|
Kojih 25kn ??
20kn je najjeftinija dostava sa njihovim datumima. Pod besplatna sam mislio na nacin i datume dostave ako je zbilja besplatna bilo zbog artikla na akciji koji cesto imaju besplatnu dostavu ili cifre kupovine.
Citiraj:
Autor Alfa_R
Ajmo usporedbu s konkurencijom.
Kod linksa je dostava (naplaćuju do 4k) 35, kod hg spota 25 (OSE) i 35 (GLS) do 500 kn. Iznad je besplatna.
Dakle links nudi besplatno preuzimanje i plaćanje u poslovnici, 35 kn koje je jeftinije od 45 kn.
|
Kojih 45kn ? Zasto bi usporedjivao sa 45kn kada je to
dodatno placena dostava ? Jel bilo koji webshop daje ikakavu garanciju da ce brze ili isto isporuciti paket za tih 25 i 35kn u odnosu na 45kn iz Mall ?
Citiraj:
Autor Alfa_R
Ništa ne ide preko pošte.
|
A DPD, GLS i OSE nije posta ? To su dostavljaci Pizza ? Koji dio ne razumijes da novci direktno na racunu tamo gdje kupujes i novci bilo kojoj postanskoj sluzbi nije isto, svaka ta sluzba naplacuje primitak i prijenos novca.
Ne
brani ih niko, kupujem gdje mi je jeftinije sa dostavom bila ona zbilja besplatna ili ne, ako mi je nekim cudom Links povoljniji sjedne se u auto i skrzi 40kn goriva i ode po robu i ustedi 20kn u odnosu na Mall + dostava.
Ne kuzim tu muku i jad... ima povoljnih artikala ali kada racunas 45kn dostave onda ti je puno jer si malo ustedio ili kada das 20kn nemos docekati robu a dao si svjesno 25kn manje da ustedis ?

Eto, pa i ja zrtvujem 5kn ako odem u Links a ne odaberem dostavu pa ih ne pljujem, sto da ih pljujem ako mi guzica oce vidjeti/koristiti isti dan sto sam kupio a nisam odabrao 5kn jeftiniju dostavu i cekao 3-4 dana da stigne.