View Single Post
Staro 16.02.2020., 13:47   #10536
Mate22
Registered User
Moj komp

Mate22's Avatar

Datum registracije: Sep 2017
Citiraj:
Autor izzo Pregled postova
@Mate22
Dali si produžio ugovor i dobio po cijeni od 149kn za Max2 ? Moj prijatelj a tvoj susjed iz Đalskog 37 dobio max3 po 209kn + 15kn sport plus paket,trebao dobiti i prošireni za 5kn ali nije jer kao samo jedan paket ide.
Nisam još, krećem u "borbu" i pregovore sad čim uđem u 3. mjesec , u četvrtom mjesecu mi ističe UO.
Netreba mi više maxtv idem u pregovore za Max2 i ostao bi u Mangeti sa svojom jednom mobilnom tarifom(neograničena).
Za tv kanale ću preć u ilegalu skroz, znači treba mi samo internet a pošto sam od FTTC kabineta udaljen samo 50-70m (toliko mi je i duljina parice) nadam se da ću imat savršen supervectoring zbog te blizine.
Zadnjih dana često primjetim na FTTC ove iz ericsson tesle njihova auta i one iz ICT d.o.o, često se vrzmaju nešto prpaju pa se nadam da to stvarno uskoro stiže.
Naravno volio bi da mi bude dostupan i G.fast nadam se, vamo ima kao što znaš puno zgrada i mlađeg stanovništva i dosta je velik kvart i kad A1 koji je pokrio cijeli kvart sa koaksom uvede 500Mbps neznam baš da će moć parirat ovi iz HT samo sa 100Mbps.
Sve u svemu očekujem i od njih da ponude veće brzine preko Supervectoringa to i Fritzbox meni bi bilo dovoljno
Mate22 je offline   Reply With Quote