View Single Post
Staro 16.02.2020., 12:40   #1
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
HPB SuperSmart

Citiraj:
Autor mann Pregled postova
Cijela Primorsko goranska i Istarska naginje na Erste zbog poslovnica i bankomata. Ali revolute to dosta mijenja tako da ja polako prelazim na HPB. U HPB je besplatno vodjenje ziro, tekuci i mbanking. Doduse i dalje imam u erste diners HAK + visa kartice pa i kod njih drzim tekuci, barem jos neko vrijeme. Diners ima 0.5% cashback + free HAK. Vrati mi mnogostruko vise na racun HAK (zamjena i balansiranje guma free) + cashback.

OVO podebljano je cista dezinformacija. U HPB u sam desetke godina i naknada za vodjenje racuna je do neki dan bila 9kn a sad je povecana na 10kn.

Postavi neki link koji potvrdjuje tvoju tvrdnju.

osim žiro racuna nista od nabrojenog nije nikad ni bilo besplatno a od neki dan ni ziro nije besplatan u HPB.
Nema djabe ni u stare babe pa sto bi bilo u HPB...

ovo su svi korisnici HPB-a dobili neki dan pa neznam zasto ti sad ovdje tvrdis drugacije:

4. Mijenjaju se naknade za:
Vođenje:
- Tekućeg računa – s postojećih 9,00 kn/mjesečno na 10,00 kn/mjesečno
- Žiro i deviznog žiro računa – s postojećih „bez naknade“ na 5,00 kn/mjesečno
- Osnovnog računa – s postojećih 15,00 kn/mjesečno na 20,00 kn/mjesečno
Mobilno bankarstvo:
- Korištenje usluge – s postojećih 8,00 kn/mjesečno na 10,00 kn/mjesečno
Debitne kartice po računima:
Izdavanje:
- Redovno izdavanje za opunomoćenika po računu – s postojećih 15,00 kn na 20,00 kn
Ostale usluge:
- Redovna zamjena štedne knjižice – s postojećih 50,00 kn na 100,00 kn
Gotovinske transakcije u korist računa poslovnih subjekata:
- u poslovnici – s postojećih 1,83% od iznosa, min. 6,00 kn, maks. 100,00 kn na 1,83% od iznosa, min. 10,00 kn, maks. 100,00 kn
- u poštanskom uredu – s postojećih 1,83% od iznosa, min. 5,00 kn, maks. 80,00 kn na 1,83% od iznosa, min. 6,00 kn, maks. 100,00 kn

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 16.02.2020. u 13:47.
livada2 je offline   Reply With Quote