View Single Post
Staro 15.02.2020., 20:21   #1665
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Svakome paše. Sve zavisi što koristiš sa satom. Nekome treba više opcija npr. Strava koju mjeri gps, otkucaje srca putem trčanja i bicikliranja.

Meni Apple watch 3 drži najmanje 3 dana zbog mjerenja koraka, notifikacije, u sport modu ide jedan dan zbog aktivnih gps i otkucaja. Bicikliram minimalno 40km nadalje. A kada krenem plivati i ne moram uključiti opciju jer to radi posve sam automatski.

Imam android wear preko Huawei watch ( ne mislim na GT) i morao sam puniti svaki dan. U sport modu izdrži jedva 3 sata.
Qualcomm Snapdragon procesori nisu baš štedljivi / prilično su spori i čekam kad će pošteno napraviti za iduću generaciju. Vidim da Suunto krenuo na Android Wear.

Mi band 4 je ok (poklonio majci) i čudo što se tiče autonomije. Za prosječnog korisnika sasvim dovoljan ali ne možeš uspoređivati za nekim gdje nema veći zaslon, prikaz notifikacije -slike , potrebne aplikacije (ne mislim konventiranje gpx na željnu aplikaciju npr Strava, online Tapiriik). Neki žele jednostavan sat i što manje vremena trošiti na igranje uploada rezultata.

Отправлено через Pixel
istina, sve ovisi sta ti treba. al ne bih se nikak mogo naviknut da moram svaki drugi dan punit smartwatch... ima i miband 4 svojih par musica koje me smetaju, al ajd... za tu lovu, pregrmit cemo