View Single Post
Staro 15.02.2020., 02:12   #11149
Boky1985
Registered User
Moj komp

Boky1985's Avatar

Datum registracije: Oct 2011
Hej evo mene opet. Došlo je do nekih manjih promjena. Ovako, budžet je oko 4500 tisuće kuna, ali s tim da u obzir dolaze samo trgovine koje primaju Pay Pal kao način plaćanja. I pretpostavljam da onda tu idu nekakve "masne" dadžbine itd. pa ako mi netko može to objasniti, jer sam se pogubio u tome svemu čitajući online. I također, imam "ponudu" za komp iz Njemačke kojem je cijena oko 500 EUR-a sa dostavom. Ryzen 2600X, DDR4 3000Mhz, GTX 1650 Super, 500GB SSD, B450 Biostar Motherboard, kućište i napajanje. Vidim da je cijena kad preračunam u kune puno manja nego kod nas. Računalo je već sastavljeno, vjerojatno je i korišteno. Ako bih se kojim slučajem odlučio na to, jer je ponuda po mom čist ok, a i radi se o osobi od povjerenja......pretpostavljam da ima caka da bi RH naravno uzela PDV i carinu. Ili?

Uglavom, sve je manje više navedeno. Budžet, namjena je gaming i svakodnevno korištenje. I eto još tih par pitanja koje imam. Stvarno bih cijenio SVAKI savjet i svaku pomoć. Hvala unaprijed.