Bazni model je prije godinu dana koštao 5699kn. Ne 4500kn.
Btw kada ste već kod cijena starih mobitela. Ljeto 2002. Vip. S.E. t68i 4500kn + kamerica posebno 1500kn.
Nedugo nakon toga dolazi N7650 s ugrađenom kamericom. Ne sjećam se imena dućana znam da je bio u Središću Brune Bušića. Cijena N7650 6000kn ili nešto više od toga. Uglavnom tu negdje.
S tim da je onda kutija pljuga bila 7-8 kn, a koliko je danas.
Nije skuplje nego kod nas sve prodaju po europskim cijenama i meso i cipele i mobitele, ali mi nemamo europske plaće. U tome je problem.
Edit: Tj. Da objasnim. Kako su recimo pljuge od onda otišle za 4 puta da su mobiteli otišli isto 4 puta koštali bi ne 10.499kn nego 24.000kn. A ne koštaju. A zašto je to nama svejedno puno naveo sam ranije.
Kad uvedu euro ne moraju ništa podizati cijene, jer su ih već podigli na tu razinu.
Kupujem neki dan ženi naočale za čitanje u dm-u cijena u eurima na pakiranju 7.99€. Cijena u kunama 56.99kn. To je to. Ali koliko Švabo ima veću plaću? Tako i s mobitelima isto, i s mesom i cipelama itd, itd.
I onda u dm-u imaju velike plaće. Normalno da imaju kad imaju i cijene kao da sam u Njemačkoj.