Pozdrav ekipo,
Evo karticu sam poslao u utorak (11.02.) i to me slanje koštalo 85kuna. (Pošta24)
Uglavnom,
maloprije me nazvao ADM serviser, da je kartica u njihovom računalu ispravno radila 27 sati pod opterećenjem (cca 60°C) i da je vjerojatno problem sa biosom na mojoj matičnoj ASUS P8P67 jer je star (zadnji je izašao 28.11.2012.)
Ok moguće, ne znam, nisam stručnjak. Moj jedini podatak kompatibilnosti izašao je na jednoj stranici gdje piše da je kompatibilno.
https://www.pc-specs.com/gpu/ATI/R-5...e_Motherboards
ali što je tu je, jedini ishod je da mi vrate karticu i da je stavim na Njuškalu pa da si kupim drugu (stariju) karticu.
zatim me pitao što se kod mene događa i kad sam mu ispričao da se računalo smrzne primjerice dok sam slušao muziku na youtube ekran postane jednobojan (ponekad svjetlo-plav, ponekad, zelenkast, ponekad siv a ponekad crn) rekao mi je da se i njemu to jednom dogodilo dok su bili na kavi i da je ekran postao siv ali da su prešli preko toga.
I zadnje zbog tog sivog smrzavanja rekao je da će karticu ostaviti i dalje na testiranje do ponedjeljka da vidi hoće li se ponovno smrznuti pa da se čujemo u ponedjeljak.
Eto, u ponedjeljak vam javim nastavak..
p.s.
e da, meni sa ovom starom GTX460 karticom i dalje radi sve savršeno.