Evo ovako. Kod mene rjesenje problema.
Za GPU. Dosao taj famozni ventilator kojeg sam platio cca 100 kuna, GPU je kupljen u Engleskoj pa mi je ovako bilo najeftinije i najbrze nego slat njima pa natrag ili kako vec bi to islo.
Sad GPU radi na 77C maksimalno, i to sun peakovi, nije non stop na 77C. No moram pogotovo dok igram stavit na 100% fanove. Plus jos sam 2 kineska fana smjestio unutra i jedan artic na back, koji dodatno vuce sa CPUa vruc zrak van jer sam Prism promjenio sa Artic Freezer 33 Duo.
CPU vise ne prelazi 75C, i to su peakovi, dok gejmam onda je na cca 65C. Trotlao mi je CPU koji se isto grijao preko 80C kod igranja.
Plus sam primjetio da sam imao losu pastu, dok sam skinuo Prism, sva se zapekla. Pa eto ako tko iam slicne probleme, pogledajte pastu na CPU.
Eto, predpostavljam da vise necu ovdje pisat pa moze lock, osim ako mislite da bi netko mogao nesto pametno napisat ili pitat u vezi ovog.
P.S.
Citiraj:
Autor tun3
Možda ti se posreći ali shvatit ćeš kako kad ti kinezi ne naprave nikakav učinak... Jesi provjerio koliki protok zraka imaju?
|
Yep, kinezi nisu imali nikakav ucinak.
P.S.S.
Malo da prije engo lockate skomentiram Artctic Freezer 33 Duo.
Ok, cooler, jeftin, za te pare s dva fana i nije lose. ALI majke im vidim s onim zicanim vratascima za drzanje coolera na hladnjaku!!!!! Izgubio pola zivota.