14.02.2020., 06:58
|
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor The Exiled
Mogli su komotno tražiti sve koji sudjeluju u anketama i prijavama problema da prilože i popis instaliranih aplikacija, čisto da na kraju ne ispadne - nema nikakvog pravila, sve različite konfiguracije, samo Navi grafičke i popratni driveri kao zajednički nazivnik, a ono velika većina (ili svi) u pozadini fura(ju) masu pizdarija poput kojekakvih RGB (NZXT CAM, Corsair iCUE, itd.) veselja, dubioznih AV rješenja i generalnih malware/adware čušpajza. AMD je isto tak mogel vrlo lako odvojiti timove koji rade na Windows i Linux driverima, jer kolko imamo prilike vidjeti, ovo su sve Windows OS mašine u pitanju, pa im je već to dobar početak za filtriranje. YouTube recenzenti, pogotovo ovi tehnički potkovaniji koji na raspolaganju imaju hardvera ko u priči, mogu propisno probati istražiti kaj točno bi mogel biti okidač za famozni crni ekran. 
|
Dobro da, ovo ima smisla, prvi sam koji izbjegava bloatware. Ni ryzen master (njega sam probao, ali BIOS je BIOS), ni te govnarije za LED cirkuse po matičnima i slično nema teorije da ću ikada instalirati na komp. Više puta sam naletio na napise da ljudi imaju probleme sa ventovima na Asus pločama...naravno uvijek imaju instaliran AI Suite. Ja nit imam problema, nit imam te govnarije instalirane.
AV... Ms Defender i zdrav razum, nema virusa i ostale gamadi. 
I da, uvijek koristim DDU, zlu netrebalo.
|