To je to  -->
U nastavku mazohizma, odradio i The Following (nisam mogao spavati sinoć pa bolje to nego gledat u plafon  ).
The Following DLC meni barem 5x bolji nego igra. Ali opet, Far Cry  zašto? skupljaj XP-ove da ti se unlockaju misije i da dođeš do kraja. Majke mi, da nije zombija, rekao bih Far Cry 4 i veranje po brdusinama Himalaje i vožnja amo tamo i pomagaj vilađersima oko svakodnevnih taskova. Tamo daj ubi živinu, ovdje daj riješi nekog 5-metarskog zombija kojem je mutacija gainala 2971% mišićnog tkiva i kostiju
Meni što je debeli plus je što sam sve prenio iz bazične igre (skillovi, oružja, lova...). Vožnja buggyjem je skroz OK ali iritira to što sam prošao po cesti, razbucao road-block i zombije na tom road-blocku, a za 10 minuta se vraćam istim putem, road-block netaknut i hrpa zombija na njemu... ono fak ju. Retardirani ste, nemate bazične ljucke funkcije, ali znate popravit/postavit barikade
7/10 dajem The Followingu. Kraj je... a jebiga, opet farkrajovski  ima se na odabir 2 završetka i po meni i jedan i drugi su BAD.
To je to 
|