Citiraj:
Autor Dottore
Nije ni vrijedio S6 otkada je izašao.
A što se tiče održavanja, 5S je najlakši/brži i jeftiniji za održavati. Ne razumjem čemu toliki trud? Imaš S6 po oglasnicima sa tvojim izjavom "china" display. Da ne spominjem koliko se ošteti tzv folija sa zadnjeg poklopca prilikom zamjene baterije. Ako ne posreći dodaj još 250kn troškova zamjene i baterija 180kn. Nedajbože kad baterija nabubri pa ošteti još wireless flex folija. Powercell baterija ne spada pod orginal da se razumijemo. Poštedi me ideologije ebay cijene dijelova. Koliko sam skužio, promjenio si bateriju pa računaj koliko vremenski trebaš odšarafiti 13 šarafića i polagano skinuti display da bi mogao skinuti bateriju. Zar ne? Baterija na Iphone-u je čisti plugplay za 10min.
Upravo sam na njuški vidio 5S za 400kn.
Nego, zašto nisi svom ocu dao S6? 
|
Zato što je navikao na iPhone i koji god drugi mob uzme veli da mu je netko pobrkao ikone...
Eno sam staroj dao S7 koji koristi za 2 poziva u 3 dana i što god na njemu zazvoni ili zasvijetli traži mene da što ovo, kako ono
A S6 je imho bio kad je izašao pa i sada rabljeni jako dobro izbalansiran uređaj:
odličan display i zvuk, dobra kamera i sve to u odnosu na veličinu displaya laganom kućištu.
Mana mu je uvijek bila nešto lošija baterija, ali na to sam se kod Samsunga navikao.
Djelomično se slažem u vezi promjene baterije, al si ga isto bobu pretjerao

Samo krkan razvali pola mobitela i polomi display dok odvaljuje staru bateriju sa tupim kuhinjskim nožem ...
Originalno staklo baciš, i kupiš refurbished original na kojem je folija netaknuta + onaj šablonski ljepljivi dihtung.
Malo izopropilnog alkohola za očistiti tragove staroga dihtunga, stara bat van, nova unutra i bubneš novo stalo od gore. Mob je kao nov uiduće 2-3 g. Nema novih updateova, ali sve na njemu radi zadovoljavajuće i radi odlične fotografije.
Pa ne otvaraš mob svako malo, a 5s kad-tad razvije i problem sa bočnim tipkama i ring-prekidačem. Ako ćemo o pouzdanosti, unutar tih 5g, veće su šanse da 5s raskopavaš 2x
Isto tako, iako Polarcell nije original, najbliže je originalu što se da nabaviti aftermarket. Nisu ni za Iphone baterije originalne, pa ih servisi trpaju u mobitele. Dođeš na isto kao da da za S6 platiš 250 kn da ti promijene bateriju.
Jedino ako je baterija zamijenjena za trajanja one Apple akcije - onda je to ok i takav mob ima bolju bat od ovog Polarcell S6. Ali takav 5s nitko ne prodaje za tih 400-500 kn. Za 400-500 kn je sve razvaljotka koliko god dobro izgleda u oglasu. Po onome što sam vidio uživo, takve ponude su previše dobre da bi bile istinite.
Ali ako netko od vas ima 32GB 5s sa dobrom baterijom ili SE po razumnoj cijeni - bacite ponudu na pm.
Da opet nagalsim, za staroga tražim

Ja sam se sa tim mobom družio tjedan dana i hvala ali ne bi opet. Nakon njega je i kratak povratak na S5 bio napredak u masu stvari.