View Single Post
Staro 11.02.2020., 21:29   #819
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
tnx.
erste bi uzeo zaista samo tekući i net banking (zazirem od mbankinga, i to se neće promijeniti).

varijanta 2 koju upravo čitam je HPB (imaju mali nedostatak bankomata ovdje, ali ajde, 2 su mi u blizini)
HPB ima ono šta zovu osnovni paket od 15kn (tekući i net banking) ali piše da uključuje i 10 platnih naloga, a imaju i prepaid karticu koja mi se čini da je đabe.
koristi li tu kombinaciju netko?
ispada da onda za 15kn imam i tekući, i net banking sa 10 naloga, i prepaid karticu na koju mogu uplaćivati preko netbankinga? to je fino.

edit, nisam vidio ovaj dio "za korisnike osnovnog računa iz osjetljive skupine klijenata". ok nema 10 platnih naloga đabe.

ali varijanta koja mi se čini pristojnom iako u startu malo komplicirana bi bila:
erste tekući i netbanking, za primanje plaće i nacionalni net banking (tj platne naloge). erste ne naplaćuje uplate na tekući šta mi je plus.
hpb prepaid sa karticom - alternativa otp web kartici - ako sam dobro skužio nema nikakvih troškova ako drugi meni skidaju lovu s tog računa poput plaćanja na raznim web shopovima ala ebay, ali, gearbest i slični? a mogu tu karticu koristit i na bankomatima i plaćanje u pošti sa njihovog POSa bez naknade.

šta kažete?

Zadnje izmijenjeno od: jp_rv. 11.02.2020. u 21:53.
jp_rv je offline   Reply With Quote