ljudi, tražim najjeftiniju opciju za vođenje tekućeg kunskog i neki oblik net bankinga, jer ovo šta radi OTP je van svake pameti.
hrpa banaka skriva cjenik i od takvih sam odustao odmah.
ERSTE je relativno dobro zastupljena tu gdje živim, tj ima bankomate na pristupačnim mjestima. i sad gledam cjenik i ispadaju mi relativno jeftini. s obzirom da vjerujem da vas puno koristi erste banku, dajte mi neki info pliz.
kunski tekući račun - 6kn mjesečno
net banking (samo net, bez mobilnog) - 8kn mjesečno. (u OTP-u to plaćam 35kn u sklopu paketa).
mobilni token - 0kn (otp isto 0kn)
naknada za priljev iz druge banke - ništa (otp 2kn)
naknada za platni nalog preko netbankinga - 2kn (otp 1kn u paketu, 2 kn bez paketa).
i sad ne kužim dal je to to, ili ima još kakvih naknada. ne trebaju mi trajni nalozi, ne trebaju mi krediti, prekoračenja, ništa pod milim bogom osim da imam debitnu karticu i nekakav tekući na kojem ću držat par soma kn i na kojeg ću dobit plaću.
ono šta bi volio imati dodatno je neki oblik dodatne "zaštićene" kartice za internet plaćanja, kao šta otp ima web prepaid karticu, na koju prebacim lovu preko netbankinga. ne mogu u svim onim silnim stavkama naći dal erste ima tako nešto dostupno, i ako da uz koju naknadu?
hvala