View Single Post
Staro 11.02.2020., 13:45   #703
R3nchi
Registered User
Moj komp

R3nchi's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor cdhr Pregled postova
Par pitanja oko igre,
I. Kamp dali je bitno ulagati toliko u njega? malo malo moram nositi hranu, ulažem novce, ali sve to brzo ode, čini mi se da ljudi u kampu i nisu baš racionalni
II. Imao 2 konja, ubio onog medvjeda, ogulio ga ( znači fuj ) i stavio njegovo krzno na medu, došao u kamp, napravio izmjenu konja, probudio se ujutro konja nema nego drugi konj bez sedla i nema više medvjeda, spavam opet isti konj sa sedlom vraćenim i dalje nema krzna.WTF izgubio sam krzno?!
III.Fast travel mogu tek kada kupim treći level onog šatora ili mogu i sad fast travelati? Iskreno i da se nemože kako priroda izgleda i to jahanje nije problem.

neznam kada je ovoliko kvalitetna igra izašla u zadnjih 10 godina....količina vremena uložena u detalje graniči sa ludilom. Rockstar je ovo izbio sa zemlje, mislim da ni cyberpunk neće ovo moći nadmašiti.
Ja fast travel koristim samo kad moram ili zelim ic u neki pm dio mape ono koji je full daleko.. Ovako vise volim jahat, uvjek naletim na nesto.. Il neku ziv il neki skriveni quest / mjesto.

P.S.Meni se pre brzo ode U civilizaciju.. Ovaj Rdr2 me bas napalio da bi igro tako neku igru di si u divljem zapadu.Al sami pocetci doseljavanja. pa da moras lovit,pecat istrazivat i tako sve ono sto me oduisevilo u prva 2 chaptera, cim smo dosli u grad to mi vise nije bilo to.
R3nchi je offline   Reply With Quote