View Single Post
Staro 10.02.2020., 11:14   #875
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Igrao sam obje igre i poštujem tvoje mišljenje, ali eto za mene je baš suprotno, spomenit Siege i CS:GO u istoj rečenici je grijeh i to mislim u smislu da je CS:GO nula u odnosu na Siege.
Ne mogu se te dvije igre uspoređivati, nikako. I dosta ovisi na kojoj razini igraš i što očekuješ.

Ali... Najbolji igrači na svijetu svi dolaze iz svijeta CS-a. Najbolji i najveći skillovi su se dizali u CS-u, najveći turniri, najbolji teamovi, sve dolazi od CS-a.

RS je dobar, ali ne može u istu rečenicu s CS-om, "u smislu da je Siege nula u odnosu na CS."

Duplo više streamera, duplo više gledaoca, jači turniri, više igrača, veći skill, više PRO teamova, dulja i dublja povijest itd.

Nisu nikako za usporedbu, ali donositi takve nepromišljene zaključke iz svoj osobnog stajališta je suludo. Razumio bi da uspoređuješ COD i Siege. Ali CS:GO, to je dosta tanak led.

Shvaćam da je tebi bolja igra, ali eto, u "preporukama igara" napisati tako nešto, nema smisla.

Da se razumijemo, i ja bi preporučio Siege, ali to ne znači da je bolja igra. Zanimljivija je na toj razini, oku primamljivija itd. CS je već nešto drugo. CS nije igra za zabavu.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 10.02.2020. u 11:21.
Mommistake je offline   Reply With Quote