Citiraj:
Autor Mirkopoter
Igrao sam obje igre i poštujem tvoje mišljenje, ali eto za mene je baš suprotno, spomenit Siege i CS:GO u istoj rečenici je grijeh i to mislim u smislu da je CS:GO nula u odnosu na Siege.
|
Ne mogu se te dvije igre uspoređivati, nikako. I dosta ovisi na kojoj razini igraš i što očekuješ.
Ali... Najbolji igrači na svijetu svi dolaze iz svijeta CS-a. Najbolji i najveći skillovi su se dizali u CS-u, najveći turniri, najbolji teamovi, sve dolazi od CS-a.
RS je dobar, ali ne može u istu rečenicu s CS-om, "u smislu da je Siege nula u odnosu na CS."
Duplo više streamera, duplo više gledaoca, jači turniri, više igrača, veći skill, više PRO teamova, dulja i dublja povijest itd.
Nisu nikako za usporedbu, ali donositi takve nepromišljene zaključke iz svoj osobnog stajališta je suludo. Razumio bi da uspoređuješ COD i Siege. Ali CS:GO, to je dosta tanak led.
Shvaćam da je tebi bolja igra, ali eto, u "preporukama igara" napisati tako nešto, nema smisla.
Da se razumijemo, i ja bi preporučio Siege, ali to ne znači da je bolja igra. Zanimljivija je na toj razini, oku primamljivija itd. CS je već nešto drugo. CS nije igra za zabavu.