Probao sam dva, tri mjeseca sa iPhone 11 i nije išlo. Nije tako loš niti zaslon ali ne može se uspoređivati sa Samsung S ili Note serijom. Bilo kakvo konzumiranje video sadržaja me stalno podsjećalo na tu činjenicu. Od toga se jednostavno ne može pobjeći. Druga stvar... Mnogima nebitna. Kad godinama koristiš S ili Note i dođeš na iPhone 11, bezeli su itekako primjetni i imaš osjećaj da si se vratio par godina unazad što se dizajna tiče. Notch nije bio problematičan za priviknuti se. Na bezele nisam do kraja. IOS 13 mi je pravio probleme na svakodnevnoj bazi. Od Bluetooth konekcije u autu pa do problema s memory managementom. Uglavnom, bez obzira na fantastičnu autonomiju, besprijekoran video, odlične fotografije... jedva sam dočekao vratiti se 'kući', Samsung One UI.. Retrospektivno gledano, vjerojatno bih bio sretniji s manjim uređajem od Note10+ koji je odličan u svemu osim što je ipak prevelik. Tako da... Ako želiš eksperimentirati, samo naprijed. iPhone drži cijenu i brzo se možeš vratiti na S10 ili S20...
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk