Citiraj:
Autor xlr
Narucio Flintana, u pon cu je usporediti pa vidjeti koja ostaje doma, a koja ide na posao.
|
Ako je Markus 10tka, Flintan je po meni oko 5ice. Znaci 187cm/93kg
Usporedbe:
- Ima tanji i nekoliko cm uzi guzni jastuk, mozda nece odgovarati nekome tko je siri u tom podrucju jer ce viriti van.
- ima meksu oprugu (ja imam starog Markusa s jacom oprugom). Meni je premekana, lako padam na ledja
- ima kotace s kocnicom. Meni to nema smisla. Iako ne rade buku, koji je smisao toga. Nije da parkiram stolicu na nizbrdici

- lumbalni dio mu je na istoj poziciji kao Markusu, ali nije tako izrazen, kao da je meksi. Ja ga i ne dozivljavam. Pod rukom izgleda identican, ne znam
Plusevi:
- stolica je zbilja cvrsta i stabilna
- kompaktna je i udobna, super za neki mali prostor
- kad je zakljucan naslon nema onog metalnog udarca kao Markus
Minusi:
- mogla je imati i uze postavljene kotace, baza je presiroka za takvu stolicu, zapinjem s njima okolo
- mehanizam naslona i ta opruga, cudno propada kad se naslanjas. Imas filing da se guzni dio podize, a naslon spusta dok se naginjes. Zapravo se naslon spusta, evo karikirano
https://imgur.com/a/iPa8hZq
Za te pare (280kn u ikea family akciji) je super. Brine me koliko ce trebati dok jastuk propadne i postane tanji/tvrdji.
Od podesavanja ima samo visinu i zakljucavanje naslona u uspravnom polozaju.
Markus ipak ima prednost u udobnijem jastuku, visem naslonu (mogu nasloniti glavu) i dosta mi znaci zakljucavanje naslona u nagnutom polozaju (gledanje tv-a, gejmanje). Malo mi je zao sto nisam uzeo Markusa na akciji, al ajde... Jos cu vijdeti sto cu s Flintanom, mislim da je ipak necu uzimati ga posao.