View Single Post
Staro 08.02.2020., 13:01   #4
Neqael
what the hell?
Moj komp

Neqael's Avatar

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Autor John Creasy Pregled postova
kakav ishod očekuješ? lijepo složen mail

btw. prije slanja i ostalog, jesi probao grafu kod frenda/u drugom kompu?
Nisam probao dati frendu a i oni su ono malo "tvrdi" kad trebaju rastavljati svoje računalo. Kakav ishod? Iskreno ne znam. Ista kartica popravljena, ista kartica vraćena jer njima radi savršeno, druga kartica uz naknadu ili druga kartica slabija a za razliku neki gamepad i sl.

Malo sam u "tremi" jer sam nekoliko puta imao loša iskustva s tim servisiranjem pa se onda moraš boriti sa sistemom, prijava zaštiti kupaca i neizvjesnost. Recimo pošaljem TV na servis (izgorilo LCD osvjetljenje) pa mi ga vrate sa flekama na ekranu s unutarnje strane ili sjećam se mrežne WI-FI kartice koja se spojila tek nakon 10-15 minuta bilo je tu i optužbi da je meni "ispala" na pod web kamera pa da zato ne radi ili kad kažem da mi blu-ray snimač ne želi snimiti audio CD a oni vrate da je ispravan jer podatkovni snimi bez problema i tako...

Citiraj:
Autor huzo Pregled postova
jesi obrisao stare drivere?imao sam slucaj sa svojom grafom novom isto je rx570,ali 4gb,stavio grafu u komp i instalirao drivere i gasi se i crasha se i ventilatori polude i svasta nesta...obrisao stare drivere onim nekim programom,stavio nove i sve radi kako spada...nesto se s driverima mozda dogadja...
Da, našao sam slično rješenje da izbrišem drivere i stavim stare, čak i da instaliram samo drivere bez Ati adrenalin 2020 ili da s tim nekim programom očistim stare drivere jer mi je stara kartica Nvidia ali nisam to radio jer uz karticu sam kupio novi SSD, znači potpuno nova instalacija. Sad kad si napisao, znalo je da se nakon paljenja ventilatori na kratko vrijeme zavrte na maksimum

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 08.02.2020. u 19:39. Razlog: spojeni postovi
Neqael je offline   Reply With Quote