View Single Post
Staro 08.02.2020., 12:47   #580
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
A tak je najslađe

Kupio polovnu GTX 770 2gb za 1500 kn i nakon godinu dana igranja na njoj prodao ju za 1500, jedan mi nudio i 1600 ali bila je obećana, hebiga ipak je to bila Asus a onda je Asus bio ko Golf . Pa onda za 1500 kupio novu RX 470 Armor igrao se i bio zadovoljan ali krenulo kopanje pa reko idem ju mijenjati za tjedan dana staru Gaming G1 GTX 1060 6gb, koštala tada 2400 kn i čovjek otišao od mene kao da je dobio na lotu, nadam se da je zgrnuo hrpu para sa njom. Igrao se tom 2,5 godina pa ju prije pola godine prodao za 1350 kn prek njuške i uzeo ovdje dva mjeseca staru GTX 1070 za 250 kn nadoplate...ali s obzirom da je dobivena nova nakon reklamacije u njemačkom shopu kojeg ne zanima da u HR imamo pogodnost i dobivanja nove garancije, ovaj mjesec garancija ističe tak da je vrijeme dobrih dilova završilo. Prodati ju za dobre pare je sad nemoguća misija tak da o tome i ne razmišljam jer je grafa izvrsna, hladna i tiha a tjera sve živo.
S obzirom da kožnati ne namjerava popustiti a baba ga prati u stopu gledam prema PS5 druge godine
Mladenxy je offline   Reply With Quote