View Single Post
Staro 08.02.2020., 09:53   #13
John Creasy
Vocna iglica u mudante
Moj komp

John Creasy's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
oprosti care, ništa ja tu ne radim.. prvo, imamo lika koji voli prvi odgovarat na svaku moguću temu (ko i pokemoni, mora skupit sve), ali nije naučio čitat pa ga se većinom mora ispravljat..

a zatim imamo ovakve situacije gdje si se upetljao s nekim protusilama bla bla.. ako već ideš slagat ploču i komp na stolu (ne'š valjda na kuhinjskom stolu to radit, nego na stolu od kompa/prikladnom mjestu), pazit ćeš da nitko ne zapne ili slično za kabel iz grafe.. pa sam sam prije tjedan dana imao jedan takav sistem, na podu složen danima a imam kera u stanu od 25kg koja voli mlatarat repom i nije bilo problema..

zatim dalje, blaženo doba majninga.. šta smo tu naučili? riseri, kerefeke, 1000 grafi na jednoj ploči.. jel se tko bunio za pcie slot? pa nisu naravno
neće grafa šetat lijevo desno, tj ne u tolikoj mjeri da bi sjebo ploču..

btw najviše sam ovako reagirao zbog tvog početka posta - tvoj glas ide kućištu.. no shit sherlock, pa stavit će čovjek dijelove u kućište, to nije uopće presudno.. i da, btw, šta s onim polegnutim kućištima koja isto stoje vodoravno, a grafa bude okomita? jel i to smeće?

Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 08.02.2020. u 10:00.
John Creasy je offline   Reply With Quote