Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2020., 00:17   #48112
SympForTheDevil
Registered User

SympForTheDevil's Avatar

Datum registracije: Sep 2019
Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Ma možda sam tebe citirao Al odgovor je općenito.

Mi sad tu raspravljamo o nečemu što je ovaj ili onaj napisao na internetu. Naposljetku, internet i forumi su tu za razmjenu mišljena.

Al kažem, kad podvučeš crtu iza ekonomske logike autoindustrije, onda samo isprike ljubitelja merca radi opravdavanja toga da francusko smeće od motora bude u automobilu ljubljenog proizvođača mogu proizvesti takve nebulozne konstrukcije.
Al znaš kaj je najveća tragedija? Kaj nijednog vlasnika Mercedesa to ne jebe u životu. Većina ljudi koji nameću to vlasnicima(ili fanboyima Mercedesa) su ljudi koji su osuđeni na neki poluproizvod od auta i svoje životne frustracije liječe na forumima nabijajući francuski motor drugima na nos.

I opet ponavljam,tim motorima ništa ne fali u A i B klasama. Da su mi sada klinci spremni za vožnju kupio bi im te aute sa tim motorima i platio bi koliko treba. A ako misliš da neko ulazi u Gašpariča/Jolija/Emila sa pola miliona kuna i razbija glavu jer je u ponudi za 350k kn nekakav Renault motor...blesav si 100 gradi.

I za tvoju informaciju....francuski motori SU JEDINO što valja na francuskim autima. Peugeot kad kupiš JEDINO što duže na autu radi bez greške je hebeni motor(testirano). Vjerujem da je tako i u Renaulta.

Zadnje izmijenjeno od: SympForTheDevil. 07.02.2020. u 00:48.
SympForTheDevil je offline   Reply With Quote