Citiraj:
Autor Mommistake
Ma meni isto smrdi na Windows, zadnje vrijeme svaki update je lutrija.
|
sad sam se sjetio da na jednom haru jos uvijek imam stari win8.1 pa cu ga probat osposobit i na njemu pokrenut scum ili hunt da ne reinstaliravan win bezveze ako nije do njega
Citiraj:
Autor The Exiled
Jesi provjeril Event Viewer da li ima kakvih zapisa u vrijeme kad se te dvije igre skrše? Također, za dobru mjeru stavi i zadnji firmware za Crucial MX500. I ako ti nije problem, napiši koji sve softver imaš trenutno instaliran na računalu.
|
provjerio sam, nema nikakvih errora vezanih za igru, pokrenuo sam još dva puta i nakon freezanja i zatvaranja igre refreshao event viewer i nije bilo nikakvih obavijesti.
mislim da već imam najnoviji firmware jer sam ga htio isntalirati cim sam kupio SSD i piselo je da već imam najnoviji a vidim da je zadnje azuriranje (taj link sto si dao) iz 2018.
nemam nikakvih ekstra programa posto sam tek jucer stavio frisko win, dakle driveri, razni stress testovi koje sam koristio da provjerim komponente, ima od razera ona app sto se sama instalira cim mis ukopcas (probao sam ju gasit prije igranja), msi afterburner (probao sam i bez njega jer znam da on moze biti problem), gom palyer za filmove, avast i to je ugl to.