Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.02.2020., 16:51   #48089
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Vjerojatno je većini ljudi životna želja kupit Audi, Bmw ili Mercedes, a ak baš nema love za potonji trojac, onda za utjehu VW..

Doduše, za gore navedeni trojac će se uvijek naći hvalospjeva u vidu, bolje ležanje, bolja izrada, odlične performanse, mane se ne navode, "jer ih ti auti nemaju".. Naravno, govorim za rabljene aute.

Osobno, današnji auti su sve lošiji, u smislu, špara se na svemu, a da e pričam kolko ima prostora za bubanje s cijenama koje su odavno izgubile veze s vezama..

Svi ovi "velikani" imaju velikog prostora za podizanje cijena a zauzvrat dobijemo što? Riječ, "to je to", da opravda enormnu veliku cijenu..

Što se tiče Dačie, pa ne znam, nisu loši auti za te novce koje se nudi, definitivno se nemre niš kupit za te novce a da je novi auto, kaj ne(?) Tu kreće potraga za rabljenima i otvara se prostor.. Ali, da se neko ne uvrijedi, govorim generalno, naš čovjek će prije kupit rabljeni neg novu Dačiu i to je ok, bar s kolko sam ljudi pričao oko toga i većina će se s tim složit.

Trenutno, razmislio bih još jednom, recimo onaj Duster je bomba, al tu i prestaje, ak se ide analizirat u dubinu (interijer-eksterijer).

Kaj fali ovom Dasteru Možda znak od BMWa ili Audia
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hghhhhh.jpg‎
Views:	297
Size:	391.4 kB
ID:	21941  
zvonac je offline   Reply With Quote