Ha ha, koji zapetljanac

moram se i ja uplest
Obojica, Ivan i Masni, imaju dobru poantu.. i obojica imate dobre argumente, pa bi mozda bilo najbolje napravit bazu sa dodatnim kljucem tako da se prvo pretrazuje po kljucu tipa: "stabilnost" ili "maxOC"... meni osobno takoder nema NIKAKVOG SMISLA gledat top20 max OCa! ja osobno ne OCam da bi se preseravo na forumu i bio naj naj nego da podignem performanse uz stabilnost. par bodova u 3D marku meni, a i mislim vecini "zrelijih" nis ne predstavljaju. Tak da ova "naj naj" teorija Masnog tu ne drzi vodu.
Naravno posto ovdje ima i jako puno fanatika za OC, koji sam hoce par MHz vise, ubacite i drugu opciju tj. "maxOC".. ono osnovno kolko se ja kuzim u baze, ako se radi baza ubacit jos to nije nikakav problem.. dakle kod svih tih atributa koji se ubacuju u relaciju, neka bude obavezan (ako ne i primarni) jedan od kljuceva i atribut tipa ili/ili "stabilnost" ili "maxOC".. kuzite? tak da kad netko dode, napravi search, i prva stvar "zanima me OC a ne stabilnost" i deri.. top20.. aha ja zaostajem, moram po vodeno i bok. jedino tako cete zadovoljit vecinu.
to bi bio moj prijedlog sto se tice baze...sad vi vidite sto se moze napraviti a sto ne.
a i sve ono sta si nadrobio u prvo postu mislim da NITKO ne gleda sve
e da, koja je poanta screenshota? jer isto tak kak netko moze lagat dok pise brojku tak moze za obicnim paintom prepravit brojeve na screenshotu. Uostalom sve drugo na forumu ide na povjerenje, pa zasto ne bi i ovo? sa screenshotovima bi samo zakomplicirali stvar i
znatno povecali bazu.