Tema: Trance Music
View Single Post
Staro 13.01.2006., 17:17   #13
JVC MX-GT88
Premium
Moj komp

JVC MX-GT88's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Originally posted by Darth Vader
to gore navedeno lici vise na komercijalu a ne natrance! mislim future trance, OMG.....
KOMERCIJALA..... mrzim tu riječ.
Po meni je situacija sljedeća:
postoji par vrsta trance,npr. neke od njih su psyhodelic trance (gore naveden), hard trance, vocal trance.....
Za trance muziku izlazi i neke određene kompilacije ko i za sve ostale glazbene žanrove....Tak je Future Trance kompilacija koja predstavlja Trance, al ta kompilacija nigdje ne navodi koju vrstu Trancea predstavlja pa su tam općenito najveći hitovi kroz neka 3 mjeseca....Gledaj na to ko na Bravo Hits koji je izašo u ne znam kolko izdanja (sigurno prek 50).....Svi ti DJ-i koji se nalaze na kompilaciji npr. Future Trance imaju i vlastite albume i vlastite nastupe i turneje po svijetu pa ja jednostavno nikad nisam shvatio zašto se takva muzika naziva komercijalnom muzikom?????To šta kod nas ta muzika nije zastupljena ne znači da je loša već da nam je glazbena scena u k.....!Jedinog kog su sad pozvali u Zagreb je Tiesto koji isto ima svojer pjesme na Future Tranceu, Hardbassu, Tunnel Trance Forceu i ostalim kompilacijama a ipak je održo javni nastup ko i dj rush, billy nasty, petar dundov, carl cox, valentino kanzyani i ostali techno dj-i.........

If the bass is too high.....you are too week!!!!!
JVC MX-GT88 je offline   Reply With Quote