Moguce da nije radilo kod nas (Regija D) do sada jer kad prebacim na NovuTv pojavi se ogromni crveni okrugli logo desno na ekranu sa obavijesti da je dostupan dodatni sadrzaj...., vidio bi to i prije, nemoguce ga je nevidjeti

.
Nego jel ima neko od vlasnika LG OLED da proba u LG Content storeu dali mu nalazi HRTi aplikaciju ? Meni na obicnom LCD modelu iz 2017 nenalazi (dok Samsung iz 2015 ima aplikaciju) i kaze meni HRTi podrska (iznenadjujuce brzo odgovarjau na e-mail, pohvala za to) da treba imati LG TV od 2016, 2017, 2018 godista da bi radilo na LG WebOSu 3.x i 4.x.
Moj je 32" LJ serije iz 2017 i WebOs je 3.5 upgrejdan do 3.8 (prije 20ak dana bio zadnji upgrade )ali HRTi aplikacije nema u storeu (probao sam i drzave mejnjati ali nepomaze za HRTi, pomaze za BBC aplikacije i slicno ako se lokacija prebaci na UK ali to mi netreba

) pa su onda "zakljucili" da je moj TV eto kao nekompatibilan sa tom novom HRTi aplikacijom (iz neznaju kojeg razloga jer WebOs je dobra verzija).
Kazu da rade na novoj verziji pa mozda proradi kasnije (ETA nepoznat)

.
Sad me zanima dali na LG OLED verzijama B/C 8 i 9 imate tu aplikaciju za instalirat?
thx