Volan sam posudio/dobio na korištenje do daljnjeg pa bi htio probat vozit s njim. A GT sport prvenstveno jer mi je igra baš ok sjela.
Najvise vozim Daily Races (Gr.3 ili Gr.4)) i u 90% slucajeva me matchmaking ubaci u trku sa vozacima slicnog ili jaceg skilla. Ako se među njima ne nađe kamikaza koja se zabije u prvom zavoju, onda se fakat zabavim u voznji.
Znam da nije simulacija, ali niti nemam vremena/volje za simulacije.
Ako je tocno sto pisu na GT Planet forumu, navodno je problem od 1.53 updatea. Ja dobio volan nakon tog updatea tak da ne mogu usporediti :
Citiraj:
It looks like that the "Automatic Centering"-Function of the steering wheel (Thrustmaster T100 in my case) now changes from "On" to "Off", as soon the race starts. That wasn't the case before!
That is a problem for me, because the T100 begins to flip and spin around like crazy. Yeeaah, I know it is not officially supported, but it worked alle the time, till now correctly in "Automatic Centering On" mode with GT Sport. Now, I can't use the T100 any more with GT Sport any more :-(
|
Anyway, volan ne bi uzimao sve dok ne probam voziti sa T100 i ako cu ga fakat koristiti.
Imam i Asseto Corsu, budem tamo probao posloziti taj volan.