View Single Post
Staro 04.02.2020., 17:15   #2319
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Preporuka

Nakon što sam kod šogora probao Metoo Zero mehaničku tipkovnicu bacio sam se malo u istraživanje jer mi se baš dopao osjećaj tipkanja na njoj.
Razmišljam o kupnji neke mehaničke za na posao čisto da malo probam kakve su mehaničke (nikada ih nisam koristio).
Mislim da bi za probu išao na neku jeftiniju u hr (nema baš neki izbor) ili srednje jeftinu izvana do cca 50eur.
Da li išta valjaju ove koje su u hr dobavljive?
Npr.
Redragon Kumara K552
MS Thudner Pro (uvijek sam skeptićan prema MSu)

Ako bi nabavljao izvana onda bi probao nabaviti neku u 75% formatu. Npr. nešto slicno Akko 3084, Vortex race3.
Što se još preporučili da pogledam u cjenovnom razredu do 50-60eur, formata TKL ili 75%, ISO ili ANSI raspored svejedno.
Koji shop bi preporučili za nabavku iz vana? Prijateljica dolazi iz Kanada pa bi mogao i nju zamoliti da mi donese ako ima u Kanadi ili USA dosta povoljnije i da izbjegnem carinu.

Još imam i dvojbu plavi ili smeđi prekidači. Ova kopija plavih koju sam probao meni uopće nije bila glasna. Vidim da je to uglavnom zamjerka plavim. Osječaj tipkanja na plavim i smeđim bi trebao biti isti?
Najčešće radim u otvorenom uredu pa ne znam koliko bi ljudi bili osjetljivi na zvuk.
Sonim je offline   Reply With Quote