Citiraj:
Autor Nybelung
Ako ne mora biti multipraktik... da li bi se usrecio s (naj)jeftinijim laserima? Tintama mi "istekne rok" češće nego što ih potrošim. 
|
Nisam neki stručnjak za printere, ali sam se raspitivao dosta i istraživao i nakraju sam nedavno kupio
ovaj all in one inkjet printer za 589kn i jako sam zadovoljan sa njim (godinu dana ima garanciju i rekli su mi da je ovaj best buy, za te pare do 1000kn nema boljeg). Zamjenska tinta dođe 22kn po tinti (znači 110kn za 5 tinti, ako to nije jeftino onda ne znam što je

) i ima ju za kupiti u
instaru(link). Ne znam ako si znao, ali
Instar ti je inače ovlašteno prodajno mjesto za ORINK tinte, tako da ne moraš brinuti o nabavci istih. Uvijek ti je mogu naručiti ako je trenutno nema na stanju. Ako ti slučajno printer ne prihvaća tintu(u rijetkim slučajevima se to zna desiti) onda sa nazoveš Instar i kažeš im da ti tinta ne radi i sa računom im doneseš tu istu tintu i oni ti daju novu zamjensku. (to mi je i bio cilj da nađem printer koji provjereno prihvaća zamjenske tinte i da budu što jeftinije zamjenske tinte).
Prije ovoga sam imao HP-ov printer. Naučio sam iz vlastite greške da HP općenito radi velike probleme sa zamjenskim tintama, tako da ti savjetujem da izbjegavaš HP marku, osim ako ne misliš kupovati original tinte

Pričao sam sa čovjekom koji se bavi servisiranjem printera i rekao mi je da je cannon općenito najbolji što se tiče printera za kućnu upotrebu. Printam možda 10-ak stranica mjesečno. Nadam se da sam ti pomogao