Citiraj:
Autor imik
Ovaj A1 je gomila kretena. Prvo mi nitko nije rekao da trebaju bušiti i vući kablove, kao to ne govore korisnicima jer bi ih onda hrpa odmah otkantala odmah u startu. Onda da bi gledao tv moraju provući dva kabla.
Nakon svega toga kažem ja ok i onda ne mogu probušiti rupu. Nakon treće rupe kažem ja to neće ići bilo je dosta bušenja i onda mi kaže da ako ne probuše ne mogu zvati službu koja to popravlja. Poslao sam i doma i rekao da ću sam popraviti.
Ovo je zadnji put da sam imao posla s tim kretenima. Da mi nude besplatno ne bi uzeo.
|
Zbog ovakvih zaostajemo 100 godina za razvijenim svijetom. Nama je sve dobro, za čitat portale dobar je i dial-up. Važno je ne probušit zid da se ne mora usisati tih 10 cm^2 prašine ispod rupe.
Sjećam se vremena kad je krenuo ADSL, pa su neki komentirali čemu davati odmah 100-200 kn za paket prometa, bolji je dial-up jer se plaća po minuti pa možda potrošiš i manje.
A u te priče nisu uspjeli probušit i otišli nevjerujem. Vjerojatno je ljudima za svaku mrvicu prašine ili sekundu posla zvonio nad glavom i pametovao. Danas su svi pravnici, pogotovo oni kojima je sasvim dobar i bakar i ne treba im kabel, a kamoli optika. Njima ništa ne treba, a misle da znaju sve. Da si pustio ljude da se pate sa tom rupom u zidu probušili bi je pomalo makar za 2 sata. Ovako si iz otjerao, makar indirektno.