Tema: Automobili
View Single Post
Staro 03.02.2020., 12:57   #48044
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Koliko pratim i čitam, ne bi se složio, možda sam u krivu.
Geneva, Frankfurt i ostali veliki su još uvijek posjećeni brutalno dobro.
Bio sam u Frankfurtu, nešto za vidjeti.

Jednostavno smatram da Zagreb nije to odlučio jer je takav trend vani.

Njima nema matematike jer su nesposobni i ne znaju napravit show u pravom smislu riječi.

Nekada sam bio cijeli dan na velesajmu, sada, 2-3 sata i to je to. Borba s parkiranjem, s gužvom, promo materijala nema uopće više, prodaje se svašta, od muljača za grožđe do glisera itd.

Eto, možda griješim, ali ovo nije dobar potez od strane relevantnih vodećih ljudi zaduženih za taj show.

A da velesajam izgleda užasno, ne možeš opovrgnuti.
Ne opovrgavam te da je velesajam građevinski propao. Ali to nema veze s otkazivanjem proizvođača za auto show. To što kažeš jednu točnu informaciju, ne znači da ona potvrđuje nešto drugo što si doveo u vezu s tim.

Bio si u Frankfurtu i imao si što za vidjeti... kad? Bio sam ja i na ZG Auto Showu i imao sam što za vidjeti.

Frankfurt Auto Show više neće postojati... seli se.. 2019 je bilo 500,000 ljudi umjesto 800-900 tisuća koliko je inače. To je pad na pola... znam da ja se tebi čini pola miliona ljudi puno, ali kad ti se posjećenost prepolovi, znaš da toneš bez povratka.

Evo ti samo jedan izvod iz članka ljudi koji godinama posjećuju taj auto show, a ne samo jednom, pa im je WOW...

"Fewer manufacturers, smaller stands and gaps filled with used cars and carpet. It doesn’t take long to see the 2019 IAA Frankfurt Motor Show is no longer what it used to be. But the pace at which the downfall of the IAA has taken place is shocking to see.

Clearly the cancellation of many car manufacturers in the run-up to the IAA this year posed challenges for the VDA, the organizer of the IAA. But the way the challenges have been handled seems to have an accelerating effect on the downfall of the show."

BMW je npr otkazao auto showove u New Yorku i Parisu. Mora da i oni nisu prošli inspekciju..

Proguglaj malo prije nego počneš lupati "nisu prošli inspekciju"
Elven je offline   Reply With Quote