Evo pišem jedan post da se malo izjadam...
Nije da nisu u pravu prema svim pravilnicima, ali kapitalizam guta nemilosrdno.
Dakle, od 14.10.2019.g. nalazim se na stručnom usavršavanju u Austriji, te sam ugovorno obvezan odraditi usavršavanje do 30.04.2020.g.
Dana 13.1.2020 sam zaprimio „roaming obavijest“ da sam posljednja 4 mjeseca uglavnom prijavljem u inozemstvu (što je apsolutno točno) te da će se, ukoliko isti obrazac bude bio nastavljen, roaming početi naplaćivati.
Treutno koristim Tomato tarifu 7000+2000 jedinica i moram napomenuti da sam se u roamingu pokušao ponašati maksimalno odgovorno (uglavnom koristeći wifi), te moja mjesečna potrošnja uglavnom nije prelazila 2000 jedinica (telefon+internet zajedno)- znam...tko mi kriv što plaćam preveliku tarifu, ali zanemarimo to trenutno.
Računajući broj dana provedenih u inozemstvu, te ukupnih dana prijavljenih na mrežu – 92, dolazimo do brojke od 25 dana da sam proveo prijavljen i na mrežu u RH (odjeljak VI. „Kriteriji za utvrđivanje prekomjerne uporabe i početak naplate roaming naknade“ –„Kao dan prisutnosti u EU/EEA roamingu račna se dan u kojem je korisnik imao bilo kakav promet ili prijenos podataka isključivo u EU/EEA roamingu, odnosno nije u istom danu imao promet u RH...)
Prosječno putujem doma svaka tri tjedna te se zadržnim 3-4 dana , a naravno za novogodišnje blagdane sam proveo 10tak dana u RH.
Pročitao sam uvjete korištenja roaminga A1 te fair usage politiku sa kojom se apsolutno slažem.
Prema odjeljku VII. „završne odredbe o politici pravedne uporabe usluga u EU/EEA roamingu“ stavka 17. A1 zadržava pravo odlučiti na koje tarife ili korisničke linije se neće primjenjivati dodatna naknada u EU/EEA roamingu, te sam molio da mi se izađe u susret i do 30.4.2020.g. omogući korištenje roaming usluge bez dodatne naplate.
Dugogodišnji sam korisnik VIP/A1 usluga (bnet), te sada tomato pretplate.
Naravno, dobio sam odbijenicu, više-manje generičkog oblika sa
info@tomato.com.hr...sada sam poslao na drugostupanjsku komisiju na mail
povjerenstvo@a1.hr te sam zaprimio potvrdu o primitku. Naravno da sam ponudio i priložiti ugovor u kojem se jasno vidi da 30.4. napuštam Austriju.
Ovdje imam pitanje...s obzirom da na mail adresu s koje sam slao prigovor primam račune od tomata i bnet-a, te ranije od A1 pretplate pretpostavljam da je mail adresa verificirana te da nije potrebno poduzimati dodatne korake.
Znam da je malo duži post, ali eto... dugogodišnji korisnik, koji je na VIP-u od trenutka dok još nisu imali niti akitvnu mrežu, Bnet korisnik i sada tomato i da ne mogu za tih par mjeseci mizernog prometa u inozemtvu učiniti iznimku za koju imaju pravo u svojem pravilniku...blah
Lijep pozdrav