View Single Post
Staro 02.02.2020., 18:16   #24995
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Tak da, ono, nemoj se žalostit što sam ja zaradio novce i odlučio ih potrošit na nešto što se tebi ne sviđa. Na što ćeš ti potrošit svoje novce, mene apsolutno nije briga i nemam ama baš nikakav problem s tvojim izborom kinematografije.
Baš si dobrano zabrijao frende, opusti se malo, pretpostavka (u ovom slučaju u vidu ekstrapolacije) je majka svih zajeba.

Mene žalosti to što moj osobni ukus filmova takav da mogu zaboraviti na odlazak u kino narednih nekoliko desetljeća jer trenutni trend je takav da ono što prolazi pod "blockbuster" mene ne zanima niti pod razno. Ono što je tu posebno uvrnuto je to da s ovakvim trendom uopće gotovo niti ne idem u kino pa je iluzorno očekivati da mogu svojim izborom filma kojeg ću pogledati u kinu utjecati na trend. Negativna povratna veza.

Drugim riječima: ne zanima me niti koliko si zaradio, a još manje na što si potrošio svoj novac, tako da možeš slobodno ohladit. Ako se neki okidaš prebacio to sigurno nije bilo mojom namjerom.

Ne smatram da drugi trebaju dijeliti moj ukus filmova, ne mislim ništa loše o ljudima koji vole "isključit mozak" i trošiti vrijeme na nešto što ja nikad ne bih. 100 ljudi, 100 čudi. Problem je što je to toliko dominantno danas (s tendencijom daljnjeg rasta) da moram lupom i sitom tražit film za pogledat. Ali to je moj problem.
mkey je offline   Reply With Quote