View Single Post
Staro 31.01.2020., 16:44   #34
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Pa to sam i reko ne ? "....je ziher nabrijan" .
Nisam ni citirao tebe već Lujkana on ga sere. Mislim, lik sere sve u 16. Kao protiv emisija CO2 je, preti se nekim cuck-emo idiockim twitovima, a u avionu je svaki drugi dan, ima superautomobile od par milja funti koji svaki proizvede CO2 u sat vremena više nego moja Škoda za 2 mjeseca te vozi F1.

Ko još njega shvaća ozbiljno. Uživam gledati kako vozi i kako vadi mast tom Mercedesu. Ali to je to. Kao i Alonso. Super na stazi, ali kad zine... gasi internet jebote.
Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Pa ja isto mislim da ce tako biti. Skinut ce ga nagodinu i onda ode kao kralj.
Ne kao Nico Rosberg. To mu je uspjelo tad i ne bi vise nikad, zato se i umirovio 😁

Sent from my iPhone using Tapatalk
Misliš OVE GODINE, ne nagodinu ? Zagazismo u 2020 već dobro

Velim, mišljenja sam da se čeka Mečka. 2021 sigurno ostaju u F1 jer moraju. Pitanje je 2022. Tako da Lujkan možda skuha onaj YTY ugovor. Bumo vidli.
Citiraj:
Autor Mljac Pregled postova
Ma Ferkan će ove sezone letit, Vettel će dobit klinca jer će bit više downforcea, a i sve ostale za čistih Ferkan 1, 2. Ma koji Lujo, Max, Merc, konzerva izotoničnog i te pi**arije...

Sanjal sam to noćas
Hahaha svaka čast. Ja obično sanjam da me ganja ženska odbojkaška reprezentacija Kube po plaži, ali bitno da smo u sporckim snovima
Brko je offline