Tema
:
Serije - dojmovi, komentari i preporuke
View Single Post
31.01.2020., 07:13
#
12876
Max_Damage
Premium
Moj komp
Datum registracije: May 2007
Neki glumci mi bas i nisu neki. Mala Dahj je simpa al' njen decko bas i nije bio (srecom pa su ga zatukli odmah na pocetku
). Kao sto bas nije uvjerljiv ni onaj Romulan agent ili sto vec je.
Nisam zamijetio spricanje vinograda a ni psa u ovoj epizodi. Tako da to i dalje ostaje misterija
Bojim se da nece biti objasnjena jer izgleda da se radnja uskoro seli u svemir. Samo da Picard ne povede psa sa sobom, to bi me podsjetilo na najgoreg ST kapetana ikad.
Gledam 1. epizodu, meni je dobra. Ali Porthosov vlasnik mi je isto bil ok
-->
Citiraj:
Autor
LAcy
Pogledao drugu epizodu Picarda. So far so good. Naravno nije to TNG gdje je svaka epizoda bila za sebe, vise manje. Ocigledno ce ovdje biti jedna prica za cijelu sezonu. Nadam se da ce biti i jos koja sezona. Ako Patrick pozivi, da kucnem u drvo
Neki glumci mi bas i nisu neki. Mala Dahj je simpa al' njen decko bas i nije bio (srecom pa su ga zatukli odmah na pocetku
). Kao sto bas nije uvjerljiv ni onaj Romulan agent ili sto vec je.
Nisam zamijetio spricanje vinograda a ni psa u ovoj epizodi. Tako da to i dalje ostaje misterija
Bojim se da nece biti objasnjena jer izgleda da se radnja uskoro seli u svemir. Samo da Picard ne povede psa sa sobom, to bi me podsjetilo na najgoreg ST kapetana ikad.
Gledam 1. epizodu, meni je dobra. Ali Porthosov vlasnik mi je isto bil ok
Max_Damage
Vidi profil
Pronađi još poruka od Max_Damage
Moj komp
CPU:
AMD Ryzen 5 1600 Six-Core Processor
MBO:
Asus PRIME B350M-E
RAM:
G.Skill F4-3000C16-8GISB (2x8GB) 2933MHz
HDD: