Citiraj:
Autor tun3
Znači nema šanse ikad da mi opruga bude ok, ne sjećam se kad sam bio u dvoznamenkastim brojkama..
Kolegica s posla je ima, prezadovoljna je stolicom, kaže preporod nakon svih ovih uredskih smećastih stolica. Markusa nije probala pa nije znala usporedit s njim ali nisam još čuo da se netko žalio na Secretlabove stolice.
Btw ja i dalje ne kužim di je ta kočnica na Markusu, kako se aktivira to uopće?
|
Neznam, ali zamisli da sjedis mirno na stolici odredeno vrijeme. Pozelis pomaknut svoje dupe kao sto i ja pozelim jer se ukocim, i onda kad se ides pomaknuti (odgurnes se 10-15 cm) cujes pucanj iz jednog od kotaca koji je glasan kao da si cekicem opizdio u celicnu sipku. To bi gluhog betovena iz groba diglo koliko je glasno . E sad ili je moja sjebana pa ne radi kako treba ili su oni to tako zamislili (nabijem ih ako jesu), nikad me nije nes ovako nasekiralo kao ova stolica veceras i zato je lapapa, pogotovo jer su smradovi stavili nestandardne rupe u noge i nemos zamjenit kotace, al to sam vec napisao negdje. Sutra onda narucim omegu pa javim dojmove.
Citiraj:
Autor guerra
U 4. mjesecu ce biti god dana od kako je koristim, za sad niti najmanjeg traga koristenja, nema skripanja, nista se nije olabavilo, eko koza jos uvijek elasticna kao prvog dana, svi savovi na mjestu...
Ovdje sam u temi pisao o nekim detaljima
|
Hvala i tebi, ja definitivno onda idem na tkaninu jer kozu ne volim nikako. Dok se ne uberu pare za ergohuman/aeron, posluzit ce valjd ta omega.