View Single Post
Staro 30.01.2020., 22:29   #203
RS_BuRnOuT
Premium
Moj komp

RS_BuRnOuT's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Pozdrav,

posudio sam Thrustmaster T100 sa kojim bi vozio Gran Turismo Sport na PS4.

Sluzbeno je taj volan PS3/PC ali sam čitao da ekipa vozi sa tim volanom i kao manu navode to da tijekom vožnje radi samo skretanje, šaltanje brzina, gas-kočnica i pogled lijevo desno.

Tako i ovaj radi kod mene, ali imam problem da volan non-stop trese.
Jedino ne trese kada je auto fulll zaustavljen i držim kočnicu. Čim pustim kočnicu, automatski ko da pokušava skretati u lijevo ili desno.

Probao voziti drugu stazu, odabrao random neku kružnu, lijevi krug. i kad vozim kroz te lijeve zavoje, volan se umiri.

Probao sam i šemu da prvo uđem u igru i tek onda uštekam volan ali i dalje isti problem.

Podešavao sam postavke Force feedbacka :
Force Feedback Max Torque: 1
Force Feedback sensitivity: 1

Force Feedback Max Torque: 10
Force Feedback sensitivity: 10

Ista stvar.

Da li je netko imao slična iskustva i da li je to riješivo. Ili da jednostavno vratim volan.

Općenito sam se zagrijao na Gran Turismo Sport, nakon dužeg vremena da me neka igra privukla i da baš guštam.

Razmišljam o nabavci volana ali trenutno još nemam 100% riješene sve uvjete. Mislio sam za probu koristiti frendov T100 da vidim dal ću ga koristiti. Da se ne zaletim pa kupim još jedan komad elektronike koji bude skupljao prašinu, nakon mjesec dana.

Da li je moguće da G29 bude na kakvoj akciji tipa oko 1500 kn? Ako se ne varam, u jednoj od tema sam vidio tu cifru da se spominjala.

Sad vidim da su akcije, sniženo sa 2500 na 1999

Hvala i lp
RS_BuRnOuT je offline   Reply With Quote