View Single Post
Staro 30.01.2020., 08:33   #8356
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ma samsung bi mogao riješit stoljetni problem sa OSom, da želi, naravno.
Ono što me bode u oči:
1.Štekanje, ljudi se praktički kunu da je to stvar prošlosti, al nije, to je "feature" koji samsung opet zaboravio sredit i tak iz godine u godinu, istinabog, razlika je sve manja, al sve je to mlako dok uzmeš jednog sonya ili One+, huawei p30 nikad brži, bar tak za potonjeg vele korisnici.

2.Baterry drain, kojem se ne zna uzrok curenja energije, a za možebitno rješenje se mora dost tog pročakat, al ni to ne znači da će poslije bit sve ok.

3. Nesretni exynos, pa dobro samsung dokle više s tim exynosima.

4.Isocell mi nikak ne leži, a sonyjev senzor je sonyjev senzor, gledal neke usporedbe, razlike ima, naravno dok se zagleda, ovak na prvu, sve je to tu negdje.

5. Baterija tj kapacitet baterije, pa daj me nemoj žderat, idu na što manji proizvodni proces, a baterije sve manje, a sam OS sve gladniji, resursi se troše nemilice a postotci samo padaju, a da stvar bude gora, u mid segment trpaju velike baterije a u flagšip nedostatne.

6.Cijena je svake godine sve veća, doduše ovo je globalni "problem" koje je zahvatilo i ostale proizvođače smartfona, al tu dajem prednost kinezima, oni nešto ponude za neveliku cijenu, mogu reći da donekle opravdaju, dok veliki igrači jedno veliko NE (Epl, Samsung).

7. Update, da li je to jača strana samsunga, okolo se svašta priča o tome, al nisu ni tu bogzna što ažurni.

Ionako su sad sve oči uprte na S20 seriju, strpit ćemo se i vidit što donose, koje prednosti a koje će bit stare-nove boljke, naravno "napredak" prati veću cijenu smartfona.

Jedino me manji model zanima, 6.2", 4000mAh, 120Hz, amoled, skoro pa odlična ergonomija, potonje mi je jako bitno..
Kamere? Svašta se priča, još nema nekih konkretnih informacija, priča se da bu bio senzor od Sonya IMX555, to govorim za najmanji model S20, za veličičinu samog senzora šuška se da bi trebao bit 1 1/7".
zvonac je offline   Reply With Quote