View Single Post
Staro 29.01.2020., 20:40   #2697
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Ahh cuj. Ci bi dabi. Dobro je ovak kak je, jer da nije tak islo kak je islo vrlo je moguce da bi ulupal lovu u Decembru 2017te i onda iz ocaja prodal tam negdje na pola puta.

Ovak ak nist drugo imamo elektroniku doma, hahaha

Ali ovu racunicu sam napisal da vidimo koliko je ustvari vrijednost tog starog riga naspram ovom novom najpovolnjijem gledajuci MHS i Watage, ajde watage je skoro isti pa mozda samo prema MHS pogledati. Ugrubo ovak mene nematematicara, ak prvi kosta 24 000, daje skoro duplo vise MHS, ali malo vise struje trosi pa bi stavio da ovaj onda vrijedi na pola. Sto ispadne 12 000kn. I kako nema garancije to treba jos prepoloviti pa ispadne 6000kn. Drugim rijecima, vise se isplati kupiti stare Dakkyeve rigove nego novi. E sad drugi problem u cjeloj toj racunici je sto ovaj rx 470 ne radi profit a ovaj novi radi... Tak da sam ja nematematicar definitivno fulao cjelu jednadzbu.

Ja sam poceo rudariti u 2017toj negdje u 7 mjesecu. U decembru sam potrosio dosta toga kaj sam izrudario, ali nisam puno ni mogao do Decembra izrudariti. A dalje sve poslije 2017te i Decembra nije vrijedno spomena.

A ti ak si pocel rudariti 2016te, pa u godinu dana se moglo dosta coina izrudariti, jesi ih prodao prije ATH?