View Single Post
Staro 29.01.2020., 13:45   #71
guerra
Banned
Moj komp

Datum registracije: May 2019
Nakon sto je kolega rekao kako mu se fps cini los kad stavi na 144 isao sam u starom warcraftu 3 otkljucati fps (postoji ekstenzija koja se upise) da vidim kako to tamo izgleda. Kako imam original roc i tft krene mi update igre posto je nisam igrao vec godinama. Odmah me zacudilo koliko se dugo updejtalo, kad ono igra pocinje i krece nova animacija iz reforgeda, nakon toga ulazim u igru i cijeli menu je iz reforgeda!

I tu je sreci bio kraj, mislio sam da mi se na neku foru posrecilo i da sam dobio Reforged dzaba, medutim kad sam pokrenuo kampanju nakon animacije koja je opet bila iz reforgeda sama igra je ostala na staroj grafici

Al ajd, opet je fora sto sad i stari korisnici dobivaju novi menu i sto to vjerovatno potvrduje ono o cemu sam iznad pricao, a to je da ce multiplayer medusobno moci igrati i classic i reforged igraci.

Sto se fps-a tice takoder sam stavio na max koji igra nudi i takoder mi nema neke rezlike. E sad ne znam kako bi bilo da sam onu ekstenziju ubacio na staru verziju warcrafta 3 bez ovog reforged menu-a i na taj nacin otkljucao fps. Treba pratiti malo forume i vidjeti sto se dogada po tom pitanju.
guerra je offline   Reply With Quote