Tema: Far Cry 5
View Single Post
Staro 28.01.2020., 15:26   #473
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Sama ideja da FC serijal u priči nisu nastavci je dobra, ali u praksi game setup je isti i sve igre liče ko jaje jajetu koristeći istu ideju i sličan način igranja u različitim okruženjima, a to brzo dosadi

2 -predosadno i bzvz, nikad završio
3 - kak tak
4 - još mi je najbolji od svih nastavaka, ali opet nikakav spektakluk
5 - uspio se prisiliti igrati dva sata

Primal i onaj prije međunastavak nisu ni vrijedni spomena, a New Dawn sam tek bio započeo pa stao, djeluje relativno svježe, ali u globalu isti drek.

Ali čim se to tako i dalje štanca,znači da se lova neka zaradi uz minimalni trud, i teško je očekivati da će se dogoditi značajnija promjena.
Od FC5 stvari, izdvojio bi Hours of Darkness. Nešto slično kao i odličan Valley of the Yetis u FC4. Kratko, slatko, napeto i zanimljivo.

Lost on Mars je "kretenluk" jer je tu vratio pentranje po tornjevima, ono što su se sprdali na početku FC5 da nema toga više :/ mislim, nije kretenluk koliko je monotona i dosadna kampanja. Riješiš jedan checkpoint, sve dalje do kraja je isto. A onda malo i krađa koncepta Portala.

New Dawn mi je dobar u biti zbog svog settinga i timelinea. Ali da je trebao biti standalone igra za 30 ojra - nije. To je komotno mogao biti DLC kad bi se izrezale gluposti tipa ono dvosatno jedrenje po rijeci u potrazi za bradonjom.

Mislim, nadam se da vam ne spojlam išta. Igra je vani već godinu dana i dostupna u videotekama bila 3 dana nakon izlaska
Brko je offline   Reply With Quote