Citiraj:
Autor udarnik60
To apsolutno razumijem. Više me brine ovo da odbacim nešto jer sam krivo informiran. Na kraju krajeva će presuditi kada svakog probamo i vidimo samo u ovom eliminacijskom procesu ne bih htio izostaviti nesto važno ili se fokusirati na nešto nevažno. Evo i dosta mi je ovo pomoglo sada da malo drugačije gledam na stvari makar sam pročitao recenzije svih ovih auta. Ali sve te recenzije su mi malo smiješne jer na kraju sve ispadne super, a teško mi povjerovati da je baš tako. Stoga mi je dobro čuti ovako nesto.
I hvala na lijepim željama. Budući da sad vozimo prastari auto sve će, itekako, biti nadogradnja i dobar izbor. No, uvijek me goni neki osjećaj da izvučem najviše što mogu iz budgeta.
|
Moraju na kraju reviewa uvijek reci da je sve super, da ih ne bi auto kuce ignorirale, a i zato jer iskreno danas su svi novi auti ok. Mi danas cjepidlacimo oko gluposti za nove aute, a nekad novi Yugo ili Lada nisu bili ni do koljena 15g starom BMWu... Danas vise nije tako (osim kod stvari kod igraju zakoni fizike, kao medjuosovinski razmak).
Dakle pogrijesit necete sigurno. A reviewove treba pazljivo gledati i uvijek se da procitati izmedju redaka sto ne valja s autom. Dapace, Matt uvijek ima "5 annoying things", pa moras vidjeti dal bi i tebi te stvari bile iritantne.. ako da, makni auto nize na listi... Boduj ih po nekom sustavu sto ti je bitno...