Citiraj:
Autor Drug Brko
Mislite li da je ovo predaleko/
|
Yap... al sta ces kad se sve nekako "ljepi" jedno za drugo
edit:
U pravili nismo mi korisnici krivi nego ti

Rasprava uvijek, ama bas uvijek potegne ljevo ili desno i ne drzi se bas striktno Zen2 procesora, uostalom to je nemoguce tako kako si zamislio kada si otvarao za svaku generaciju procesora - posebnu temu.
Ljudi ce uvijek usporedjivati, testirati, mudrovati i sve ostalo sta ide sa time i naravno da ce usporedjivati sa Zen ili Zen+ i naravno da ce biti raznih upita vezano za proslu generaciju, naravno da ce na
istim plocama sa istim problemima
biti 3 generacije procesora i ako se nesto pisalo o tome u Zen2 temi a covjek ima Zen+ proc pa nece pisati o istom problemu tamo gdje isti nije opisan ! Hladjenje i
biose da ne spominjem jer roman bi mogao napisati gdje i sta se sve pise.
Ovakva rasclamba Ryzena na "generacije"
nije nimalo prakticna, nije svrhovita, nije pregledna, ne daje potrebite odgovore na probleme bez dubokog kopanja po sve tri/cetri/xy teme.
Uopce ne vidim problem da se to drugacije klasificira pa neces morati svako malo opominjati da se "skrenulo sa teme", ubijas volju i raspravu sa takvim krutim drzanjem ( meni osobno ne

) jer korisnik prvo mora misliti jel
smije nesto napisati ? Ryzen procesori se mogu strpati u jednu temu i naravno da necemo o kucistima, hardovima, stolicama itd... u takvoj temi ali biosi,
hladjenje zabraniti ? Pa vezano je...
Ryzeni tj.
AM4 se moze rasclaniti na:
1. Ryzen
2. Bristol Ridge
3. Athlon ( new )
I to je to... mislim... pa wikipedia je vrlo slicno rasclanila AM4 socket i onda cemu izmisljati toplu vodu ?
Summit Ridge
Raven Ridge
Pinnacle Ridge
Picasso
Matisse
I sad nam za svaki ovaj gore Ryzen treba posebna tema ?!? Pa zasto pobogu ?
https://en.wikipedia.org/wiki/Socket_AM4