Većina toga što ste napisali stoji, a meni je prolaženje zavoja pod ručnom kočnicom bila kap koja je skoro prelila čašu jer ni u najvećim arkadama nisam bio brži po krugu koristeći isključivo ručno kočnicu umjesto nožne.
Pozitivno:
Ono što me je držalo uz igru je lijepa lista Ferrari modela s obzirom da se ne sjećam kada sam ih vozio u NFS igrama u zadnjih xy nastavaka. Ostalih sportskih modela sam se zasitio (i muka mi je kad vidim automobile poput golfa u modernoj trkaćoj igri) i ovo je lijepa novost. FXX mi se nije dalo otključavati jer mi je igra već prilično dosadila. E , da - Aston Martin Vulcan je gušt za provozati. Tu sam baš uživao jer je divlji kao i u Grand tour recenziji.
Negativno:
Priča je tupa (kao i u svim ostalim nfs igrama, pa ne znam da li da ovo uopće stavljam pod negativno ili pod feature), većinu sporednih misija mi se nije dalo igrati jer su blago rečeno debilne, grad je vrlo loš i nemaštovit, prometno besmislen, sa random razbacanim trgovinama opremom i ostalim rekvizitima, osjećaj za brzinu je jako loš prije nego se upotrijebi nitro jer 200 km/h jednostavno ne izgleda kao 200 km/h......zatim ta famozna ručna kočnica koja djeluje čudesno kada auto sa brzine 300 km/h dođe do 50 km/h za manje vremena nego formula 1 u idealnim uvjetima. I za kraj - golf. To je također mana
I dalje mi je od open world NFS nastavaka najjači NFS most wanted iz 2005. godine .