Citiraj:
Autor tomislav10
I mene bi max3 zanimao jer sam kao postojeći iskonov korisnik izgubio sportklubove.
|
U međuvremenu sam naisao da nude Max 3 za 219kn bar tako pise u ultramax cjeniku Ultra MAX paketi ponuda od 1.2.2017. ponuda niže MjeSečne naknade ultra MaX paketa
Pretplatnici koji ugovore Ultra MAX paket (Ultra MAX2 L ili Ultra MAX3 M) uz ugovornu obvezu na 24 mj. ostvaruju pravo na 24 mjeseca korištenja ugovorenog paketa po cijeni 159,00 kn (s PDVom) za Ultra MAX2 L, odnosno 189,00 kn (s PDVom) za Ultra MAX3 M paket (uz Ultra MAX3 M se obračunava dodatnih 30,00kn (s PDVom) naknade za osiguranje funkcionalnosti opreme).
Dodatno će korisnicima ove ponude biti uključena dodatna pristupna brzina 100 Mbit/s i Halo Non stop+ opcija tijekom cijelog trajanja ugovorne obveze bez dodatne naknade. Po isteku 24 mjeseca iznos mjesečnih naknada naplaćivati će se sukladno cjeniku Ultra MAX paketa.
* Ponudu nije moguće kombinirati s Magenta 1 ponudom. Postojeći korisnici ove ponude moći će ugovoriti Magenta 1 ponudu tek nakon isteka obveznog trajanja ugovora po osnovi predmetne ponude, odnosno i ranije ali pod uvjetom plaćanja naknade HT-u za prijevremeni raskid ugovora za predmetnu ponudu.
Samo je problem sto jos pise Od 01. siječnja 2020. ukida se Ultra MAX2 L i Ultra MAX3 M paket za privatne korisnike.