Evo ti još jedan kandidat za bežićnu:
Citiraj:
Autor Blue Spirit
Na G915 Logitech forsira (vjerojatno zbog zarade i slim specifikacija) svoje nestandardne in-house switch -eve , a nisam na netu vidio da ima za kupiti rezervene - zamjenske keycaps -e.
G915 ima veliku šansu sjebat capse priikom vađenja ....
HardwareCanucks je potrgao tipku a pazio je i zna što radi !
---
A vidim na tržnici da si imao dobru promenadu sa tipkuljama i da ih dosta prodaješ.
Kupiš, isprobaš, pa ih se rješavaš nakon izvjesnog vremena.
Znaš što hoćeš, a ne pristaješ na osrednje kompromise.
|
G915 je osim cijene fail jer nema standardni donji red (isto kao Corsair) tipkovnice. No, malo po malo se veći igrači uključuju i počeli su sa nuđenjem PBT kapica, možda uskoro dobijemo i standardne donje redove i podmazane stabilizatore...
Baš gledam i u zadnje 3 godine i ja sam promijenio 3 mehaničke tipkovnice. Sa ovom Ducky sam prezadovoljan i ne mislim je se rješavati za godinu dana. Osim ako ne izbace HotSwap verziju...
Citiraj:
Autor xulos
|
Potpis ko kuća za Ducky. Definitivno premium proizvod. Od software-a do funkcionalnosti do izrade. Nadam se u skorije vrijeme nekoj motivaciji da sklepam dulju recenziju za One 2 TKL jer ih sad imam dvije.
Isto tako, HyperX je pogotovo za cijenu odlična. Da nisam htio TKL vjerojatno je ne bih prodavao i prelazio na Ducky.