Prolazim jučer Držićevom iz centra prema jugu i neki genije je odlučio skrenuti lijevo u Branimirovu (što je već mjesecima zabranjeno). Osim što je fino zablokirao promet, nije vidio da je drugi auto iza njega policijski.
Nije uspio proći, pa je produžio dalje, a policija upalila rotirke. Išli su za njim skroz do križanja s Vukovarskom, ali nije uopće primijetio da njega love. Stane na križanju s Vukovarskom, murjak da će izaći iz auta, upalilo se zeleno i on ode lijevo na Vukovarsku, a murjacima ??? iznad glava
Dalje nisam vidio što je bilo jer sam nastavio u smjeru zapada, ali da ne vidiš policiju s rotirkama iza sebe, ne želiš se maknuti s puta ili se ne zapitaš jesu li možda tu zbog tebe...svašta.
Citiraj:
Autor domy1
Nebi se baš složio, definitivno je porasla prodaja svjetala za bicikle, jer ljudi komentiraju da ih je opomenula policija, neke i kaznila, ukoliko su već dobili opomenu. Dok sve koji su u prekršaju, a tu je brzina najmanje bitna ne kazne, dotle se neće koliko toliko držati propisa. Znači ti isti bi ugrožavali sebe i druge radi pišljivih 100kn, ni toliko. E kada dobiju po džepu se opamete. Ovo je samo jedan primjer za koji mogu reći da ima pomaka.
|
Ne sjećam se kad sam u zadnjih 6 mjeseci vidio biciklista u zagrebačkom prometu da uopće ima svjetla, ili barem volju da bude primijećen.
U zadnjih par dana mi na putu na posao, sa svih strana istrčavaju ninja joggeri. Ekipa ide trčati u 7 ujutro, obučeni u svoje crne tajice i ne jebe ih to što im je na semaforu crveno, što nema zebre ili što se promet kreće...samo trči i ne gledaj