Tema: Automobili
View Single Post
Staro 23.01.2020., 15:54   #47788
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Prolazim jučer Držićevom iz centra prema jugu i neki genije je odlučio skrenuti lijevo u Branimirovu (što je već mjesecima zabranjeno). Osim što je fino zablokirao promet, nije vidio da je drugi auto iza njega policijski.
Nije uspio proći, pa je produžio dalje, a policija upalila rotirke. Išli su za njim skroz do križanja s Vukovarskom, ali nije uopće primijetio da njega love. Stane na križanju s Vukovarskom, murjak da će izaći iz auta, upalilo se zeleno i on ode lijevo na Vukovarsku, a murjacima ??? iznad glava

Dalje nisam vidio što je bilo jer sam nastavio u smjeru zapada, ali da ne vidiš policiju s rotirkama iza sebe, ne želiš se maknuti s puta ili se ne zapitaš jesu li možda tu zbog tebe...svašta.

Citiraj:
Autor domy1 Pregled postova
Nebi se baš složio, definitivno je porasla prodaja svjetala za bicikle, jer ljudi komentiraju da ih je opomenula policija, neke i kaznila, ukoliko su već dobili opomenu. Dok sve koji su u prekršaju, a tu je brzina najmanje bitna ne kazne, dotle se neće koliko toliko držati propisa. Znači ti isti bi ugrožavali sebe i druge radi pišljivih 100kn, ni toliko. E kada dobiju po džepu se opamete. Ovo je samo jedan primjer za koji mogu reći da ima pomaka.
Ne sjećam se kad sam u zadnjih 6 mjeseci vidio biciklista u zagrebačkom prometu da uopće ima svjetla, ili barem volju da bude primijećen.

U zadnjih par dana mi na putu na posao, sa svih strana istrčavaju ninja joggeri. Ekipa ide trčati u 7 ujutro, obučeni u svoje crne tajice i ne jebe ih to što im je na semaforu crveno, što nema zebre ili što se promet kreće...samo trči i ne gledaj

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 23.01.2020. u 16:09.
1v@n je offline   Reply With Quote