View Single Post
Staro 23.01.2020., 09:52   #2736
jurica_m
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Citiraj:
Autor thesaint255 Pregled postova
Imam trenutacno Realme X2 Pro, ali kineska verzija ( isto je color os ali ima kineski app i theme store, ima kineski assistant i dosta bloatware-a ), lako se gore instaliraju google servisi i sve to radi. Ono gdje pocinje za mene barem osobno problematika, taj njihov ColorOS. Ne leži mi, i nisam jedini, jako puno ljudi se žali i buni. Realme ne izlazi u susret korisnicima, makar nas korisnike uvijek u reklamama isticu da smo najbitniji i najjaci jelte. Ponuda custom romova je prakticki nula, moze se otvoriti bootloader i staviti na njega custom recovery, ali romova koji su sluzbeno napravljeni za realme uredaje nema. Znaci, ako netko zeli realme uredaj, obavezno pogledati youtube review njihovog ColorOS-a. Ostatak na telefonu je mrak. Od ekrana, do super brzog punjenja itd, tu zamjerki nemam. Njihov najveci nedostatak je trenutacno OS.
Ne znam jesi li vidio, ali na proljeće dolazi update na Android 10 koji se dosta fura na stock Android, tako da bi po viđenom, to dosta trebalo popraviti korisničko iskustvo.
Evo video klip da vidiš o čemu je zapravo riječ: https://youtu.be/LOsWS-XjzsY
jurica_m je offline   Reply With Quote