View Single Post
Staro 22.01.2020., 15:32   #1646
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Slabija je od trojke, ali i cetvorka ima i dalje jaku vibru. D
isplay je naspram trojke popravljen - na trojci vani nisam vidio uz najjaci brightness na suncu nisa procitati. Na cetvorci na 3/4 jacine brightnessa vidim bez problema.

Nacelno sam i nakon 5 mjeseci i dalje zadovoljan, sa time da sam prije toga imao trojku.

Trojka je neslavno zavrsila nakon nekoliko zarona na 1,5m u bazenu, ocito preveliki "korak" za njega.

Od tada cetvorku skidam i za tusiranje. (iako je deklarirana za takve radnje).
ja sam imao dvojku, koja je umirovljena dolaskom cetvorke, a doma mi stoji trojka koja je doslovce nosena pola dana na ruci, kupio zeni i nece ona to. da, ovi monokromatski su imali dosta slabiji brightness. ovaj i po najjacem suncu vidis normalno dok je na najjace.

ja se tusiram s cetvorkom, normalno radi, al sam na airsoftu jednom pri padu lupio puskom u sat, i staklo nije odozgo puklo, al se nacelo u smislu odljepljivanja od ispod. ali samo vanjski rub. zasad drzi

sto se tice cetvorke, dal je imao itko situaciju da je koristio stopericu tipa 2 h da je radila i da je baterija drasticno pala...

imao sam situaciju di je nakon 15 dana bila na 50%, i onda sam stopao kolko mi se laptop puni, znaci stoperica dodje do 1h59min59sec i zavibrira, ne moze dalje. pri tom stalno radi ekran, za razliku od odbrojavanja gdje se ugasi i pali samo on demand. baterija mi nakon tog "stopanja" pala za nekih 15-20 posto, ne sjecam se tocno postotka, ali onako, jebacki.