View Single Post
Staro 22.01.2020., 14:35   #848
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Kakvo je stanje s novim driverima ... black screen problemi, stuttering, UT4 engine i ostalo ?
Koliko čitam okolo, ne sjećam se da su ikad imali toliko problema s driverima na "novoj" arhitekturi.
Imao sam problema sa novim Adrenalinom na 5700 XT od kako su driveri izasli, i jucer vidim zbog 5600 serije izasli novi driveri i neki fixevi pa da probam... Ukratko sve isto sa nekim igrama black screen, freeze PCa itd...
Onda sam posto mi dosadno bilo krenuo u istrazivanje zasto se to dogada, dosad sam samo upalio Dotu Underlords, PC freeza, reset pa DDU erase drivera, stari driveri nazad i sve radi odlicno xD
Dvije stvari sam "otkrio" kad mi se dogodi black screen+freeze, znaci komp totalno ne responzivan, upalim ugasim monitor(sasvim slucajno sam to napravio) i sve mi proradi, WTF ...
Onda sam kopao po driverima i na "gaming" profilu je upaljen "enhanced sync" po defaultu, ugasio sam to, i kako sam to ugasio, jucer 5-6 sati gaming session, World of Warships, Maelstrom, Division 2, Minion Masters, Dota Underlords, Dying Light sve radi bez ikakvog problema
Ono sto mislim da mi radi problem ali nemam nacin testirati jos, monitor mi je spojen na HDMI, posto nemam DP kabal, mozda ga zeza to zbog Freesynca + Enhanced Sync kombinacije, narucit cu kabal pa vidjeti razliku.